Wpis z mikrobloga

@Eau-Rouge: To akurat super decyzja, czołgi będą jeszcze bardziej zróżnicowane. Liczę na dostanie się na sandbox wcześnie i spróbowanie gry takimi potworkami, które nie mają racji bytu. Brzmi to naprawdę interesująco.
@Eau-Rouge: Jeśli można to nazwać "testowaniem". Niektóre z tych parametrów są mocno z dupy nawet jak na warunki supertestowe. No i ten nerf dla Tigera 2. W końcu jest zdecydowanie za mocny. xD Ciekawe co dalej, nerf dla Lowe? Mam też nadzieję że pomysły w stylu 300m zasięgu widzenia dla MT nie przejdą, to zdecydowanie za mało. Nerfiąc wszystko dookoła nie przywrócą magicznie LT do życia, problem leży w mapach.
@FeniEnt: Dziwne, wydają się nawet fejkowe, zwiększenie medowi penetracji do 330???. fakt Leo jak i inne medy bijące na 105mm tyle co 122 na niższych to mała przesada, znaczy moja opinia, Akurat obrażenia na T30 mogli zostawić. Bo to 155mm działo no to wypada by jebło ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ruskie medy klepały dosyć mało, chyba że zmienią też reload, bo w starciu jeden na jeden T-62A
@KarmelkowyZubr: Patrzymy na te same zmiany? Bo według ciebie ruskie medy 1v1 będą się słabo spisywać, a jak ja patrzę na te zmiany, to widzę, ze mają 30% więcej DPM niż inne medy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
T30, które może spotykać czołgi mające 1100 hp i bijące za 750 to też trochę przesada.
@FeniEnt: Wiesz, T30 nerfa w DMG a ISU mający 152mm a nie 155mm bez nerfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Tygrys II z nowym nerfem ( ͡° ͜ʖ ͡°)? zalatuje fejkiem. Wiesz jeszcze nie miałem okazji grać T-62A, więc w sumie mój argument mija się trochę z celem przynam się uczciwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eau-Rouge: bardzo byłem ciekaw jak planują zbalansować artylerię. No i widzę, że wpadli na genialny pomysł, sprawmy by celowała szybciej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)