Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I co ja mam teraz zrobić mireczki?

@sorek: nicki podaj. pewnie wiele osób by sobie chciało frajerów oznaczyć, żeby im nigdy w niczym nie pomóc.
  • Odpowiedz
@sorek: Uważam, że śmiało możesz ich tu zawołać. Albo podadzą swój punkt widzenia, albo się nie odezwą a wtedy pełne szkalowanie. Przecież to nie imię i nazwisko.
  • Odpowiedz
@sorek: nie mogę pojąć, dlaczego ktoś miałby płacić za wynajem po miesiącu mieszkania. Płaci się przed a nie po. Jest to dla mnie nie do pomyślenia, żeby obcym ludziom tak zaufać
  • Odpowiedz
@sorek: @Metaamphetamine: Ja już bym nie pomagał im w takiej sytuacji. Wpakowali się na własne życzenie to raz a dwa jak można tak egoistycznie wymyślić i pieprzyć wszystkie zobowiązania a zarazem ludzi którzy za nich poręczyli i tyle dobrego zrobili, okazali serce i serdeczność. Jeśli już to powinni najpierw zarobić na czynsz a później myśleć o jakichś takich wyskokach. Nie zapłacili za czynsz, wpakowali się w bagno a
  • Odpowiedz
@sorek: Mam nadzieję, że ta jedna sytuacja nie spowoduje, że przestaniesz pomagać. Normalne, że nie wszyscy docenią.
Zastanów się czy kaucji nie mógłbyś odliczać od pierwszej pensji czy coś w ten deseń...
  • Odpowiedz