Aktywne Wpisy
Kagernak +321
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
Przejrzałem swojego fb, 3-4 lata wstecz, z czasów gdy byłem kucem z techbazy, poł tablicy z------e memami z ONR/KNP/Korwinem, drugie pół to artykuły z niezaleznej i pikio. Boże, ale byłem pelikanem wierzącym w wolny rynek i czystą rasowo katolicką Europę xD
Całe szczęście prawactwo przechodzi z wiekiem
#neuropa #oswiadczenie
@kult_cwaniaka: Fascynacja młodzieży komunistą w post-komunistycznym kraju, który tyle wycierpiał przez czerwonych gnojów, jest logiczna według Ciebie? Jasne, jak masz 35+ lat i wychowywałeś się jeszcze w propagandzie PRLu.
Fascynację Korwinem można wyjaśnić przez
do 14 rż. przeszedł mi korwinizm
do 16 rż. katolicyzm
do 18 rż. wyrosłem z monarchizmu
i ejst mi k---a smutno widzącv 30 letnie kuce katolickie, bo wiem, że są jak ja mając lat naście.
@kult_cwaniaka: zauważ że ludzie często popierają tylko część pomysłów Korwina - na przykład odżegnują się od konserwatyzmu.
Co
@Wotto: Tutaj chodzi o ten naiwny sposób myślenia, że ratowanie zwierząt i segregacja śmieci na prawdę coś zmieni.
Katastrofy naturalne były w historii Ziemi bardzo często i zawsze wtedy ginęło mnóstwo gatunków. Co z tego, że teraz będziesz je chronił, nie uda ci się ich uchronić przed kolejną zagładą typu epoka lodowcowa itp. Plus i tak później wszystko spłonie w czasie śmierci Słońca. Poza tym widziałem na
@Antyradek: Po co się mam uczyć.
I tak umrę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kw401: żadna. Obie to oderwany od rzeczywistości kit.
Oczywiście, że katastrofy naturalne się zdarzają i zdarzać się będą, ale są takie zjawiska, które bezpośrednio wynikają z działalności człowieka i wpływają na Twoje zdrowie. Choćby zanieczyszczenie powietrza. Głównym źródłem są piece przydomowe i samochody. Jeśli weźmiesz np. takie rozwiązanie: zamiast pieców na węgiel ogrzewanie gazowe, zamiast silników spalinowych, to elektryczne, to wtedy od razu minimalizujesz zanieczyszczenie powietrza. Zaraz mi
@Atencyjny_Gerbil: Kolejny zniszczony przez chemtrailsy... :(