@Firenz: bo speedtest jest mało miarodajny. Np. u mnie łączy czasem z takimi serwerami, że one same chyba mają problem z łączem, bo pokazuje np. połowę, gdzie wybieram jakiś serwer np, w Berlinie i jest tak:
@piotreek88: ja daję orange i netię w Warszawie, netii nie lubię i czasami mają problem, ale orange jest prawilne. Zazwyczaj jak nie dobijam do 240 to robię kilka testów po prostu. Ewentualnie odpalam ssanie ze steama gry, która ma mało plików tylko są duże żeby nie było krzywizny w task managerze. Ale generalnie nie płacą mi za reklamę i mogę powiedzieć, że sobie nie wyobrażam netii i orange u siebie
@Firenz: ja akurat innej opcji za bardzo nie mam, ale z upc jestem zadowolony. Na początku grudnia kończy mi się umowa i będę coś negocjował, żeby mniej płacić.
@FightMaker: zamiast płakać na wykopie to zgłoś to do nich. Mam Multimedia od lat i zawsze jest pełna prędkość, a jak coś nie bangla to sie zgłasza i bangla.
@FightMaker: Ja mam w multimedi od 10 lat i nie narzekam. Obecnie od kilku lat mam 60mbit i tyle jest. Przy przejściu na 60 wymienili mi modem, bo stary fajny modemik z upsem obsługiwał tylko do 32mbit. Teraz dali cisco i ani to ustawić, bo kiepskie nózki i się przewraca, ani ups-a i jeszcze więcej prądu ciągnie.
Internet w Multimedia. Plan 80Mb/s.
ŻAŁOSNE!
źródło: comment_1cbc51Y659fCwuzcR49QUQZ2No00djOf.jpg
Pobierzźródło: comment_hxtBUUku50qKsnHSr1EWmQ2kz16H23SJ.jpg
Pobierzźródło: comment_aAnLJw0WSw0xCKTJ9LC79QEjTkCmCttu.jpg
Pobierzźródło: comment_rhJdBZC7zuQ6g4U0TysCMT8sjwNLeqzA.jpg
PobierzIle płacisz za 250? Sam Internet?
UPC - 60mbit
źródło: comment_TyRPRuGzFXxTwhdjrYFRGIIg5rwN1tVY.jpg
Pobierz