Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +17
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz
Zenzowaty +1121
Wincyj, wincyj, a kandydat na Prezydenta, Mentzen się lansuje na tle strajkujących górników.
#gornictwo #polska #gospodarka #bekazkonfederacji
#gornictwo #polska #gospodarka #bekazkonfederacji
źródło: Kopalniaki
Pobierz

Internet w Multimedia. Plan 80Mb/s.
ŻAŁOSNE!
źródło: comment_1cbc51Y659fCwuzcR49QUQZ2No00djOf.jpg
Pobierzpewnie przedstawiciel
@Krawwo:
@Arveit:
źródło: comment_E5LlaXwn8QDQ2NKa2NYFTkjgkafGoSJH.jpg
Pobierzźródło: comment_nw9W8A1pnh2lW8gocDweObommki2is1Y.jpg
PobierzPanie, reklamujesz ten internet? Modem ci wymieniali? Jaki region(miasto)?
Nigdy nie miałem problemu z internetem w UPC w dużym mieście, serio, nikt mi nie placi za używanie, to ja płacę im :D Na dodatek można spoko ceny wywalczyć jak co dwa lata podpisujesz nowa umowe...
źródło: comment_1B3tVPMEJn57LnH91yVDPulbLuT9aU0s.jpg
Pobierzźródło: comment_O2dGyaI3JVE6gziC0sZcN1FUv7eJJtj9.jpg
PobierzDzwonię, podaję dane, mówie, że coś nie działa. "Zaraz to sprawdzimy". Czekam pięć minut "proszę sprawdzić". Super, pełna prędkość! Po dwóch dniach znów powrót do gównianego łącza.
@Arveit: tak, i myślisz że ktoś specjalnie ci zaniża łącze? XD siedzi i mówi - o ten już jedzie dwa dni na dobrym łączu to wyłączamy xD
Co za miasto?
źródło: comment_TgDb42qlNZHPNhtWUdtGGAhR5mXZ2jJY.jpg
Pobierz@Krawwo: nie, nie myślę, skąd taki wniosek? Wróżysz z fusów? Po prostu zrelacjonowałem jak wygląda KAŻDA reklamacja.