Wpis z mikrobloga

w UPC to samo. Gówniana polacka "uczciwość" :/

#!$%@? od UPC, najlepszy internet

UPC to największe gówno i rak w Polsce. W umowie 60 Mb/s, w rzeczywistości podobnie jak na screenie opa.

Mam internet od UPC 30Mb/s i 3Mb/s, wszystko działa prawilnie, więc o #!$%@? chodzi?

Nigdy nie miałem problemu z internetem w UPC w dużym mieście, serio, nikt mi nie placi za używanie, to ja płacę im :D Na dodatek można
Pobierz Firenz - > w UPC to samo. Gówniana polacka "uczciwość" :/

#!$%@? od UPC, najlepszy...
źródło: comment_1B3tVPMEJn57LnH91yVDPulbLuT9aU0s.jpg
@piotreek88: no ja nie oczekuję, żeby było maks z umowy przez 24/7, ale są jakieś granice. Pięknie wszystko chodziło dopóki umowy nie przedłużyłem. Potem po prostu przestało im zależeć na świadczeniu usługi. Pięknie działa, gdy się reklamuje usługę. A jak reklamacja wygląda?
Dzwonię, podaję dane, mówie, że coś nie działa. "Zaraz to sprawdzimy". Czekam pięć minut "proszę sprawdzić". Super, pełna prędkość! Po dwóch dniach znów powrót do gównianego łącza.
Po dwóch dniach znów powrót do gównianego łącza.

@Arveit: tak, i myślisz że ktoś specjalnie ci zaniża łącze? XD siedzi i mówi - o ten już jedzie dwa dni na dobrym łączu to wyłączamy xD
Co za miasto?
@Arveit: Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, u siebie mam upc od 2012 roku i chyba tylko raz zgłaszałem problem, ale to mieli w sporej części kraju. W sumie przez ten czas nie działały mi ich usługi może kilka godzin na przestrzeni kilku lat.
@piotreek88: całkowicie przestało działać, jak im się światłowód spalił razem z mostem Łazienkowskim w Warszawie :P To wtedy nie miałem internetu przez 5-6 godzin.
@Krawwo: nie, nie myślę, skąd taki wniosek? Wróżysz z fusów? Po prostu zrelacjonowałem jak wygląda KAŻDA reklamacja.