Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +79
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
annlupin +12
oglądam sobie film Autopsja Jane Doe a co uwas

@aloszkaniechbedzie: Ja ich nazywam "sponsorzy". Jedzie przede mną równo 10-15 km/h więcej i od razu przyjemniej się podróżuje, wiedząc, że nie ty jesteś pierwszy do złapania ;D
@kuraku: też wolę mieć pusto, ale gdy ktoś jedzie dynamicznie i jego styl mocno mi podpasuje, to i tak można cisnąć zachowując fajny odstęp, a przy okazji mieć właśnie czyściciela, zwłaszcza, że moi wszyscy dotychczasowi przyjaciele to zawsze mocno mocniejsze samochody od mojego
@aloszkaniechbedzie: coś na zasadzie "co zostało zobaczone już sie nie odzobaczy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vitane: no to ciekawa jestem, czy złapiesz się na tym, że odnosisz wrażenie, że "przyjaciel" ma tak samo
@fre4k: tak, długimi, wiesz :D
normalnie jadę tak samo ja za nim jak on za mną i inni za innymi, ani on mnie nie wkurzał w lusterku, ani sam za specjalnie nie uciekał