Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +575
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

CrokusYounghand +22
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz

źródło: comment_7OOQtWCDo5EKuixovOVYa4CciNS4LBPv.jpg
Pobierzźródło: comment_DDbDewTikP4aAQ4rZo4P1BCfGGUcm1NS.jpg
Pobierzźródło: comment_xKnzxcWd1Kkomh2UA88e7PAUcZXWORfr.jpg
PobierzDruga sprawa to akcent nie swiadczy o umiejetnosciach w porozumiewaniu sie w danym jezyku, a po trzecie to polacy to chyba jedyna nacja ktora wstydzi sie swojega akcentu.
Powiedziales ze troszeczke mowisz po angielsku to Cie przesadzili, Janusz powiedzial ze mowi to go zostawili, ani Ty ani on nie przechodziliscie zadnego skomplikowanego testu, to bylo jedno proste pytanie z ktorym Janusz w preciwienstwie do Ciebie sobie poradzil.
Co w tym dziwnego? Ze powiedzies o sentencje wiecej, ktorej w zasadzie nie powienes mowic? To obsluga samolotu pyta sie jak moze Ci pomoc, a nie Ty obsluge