Wpis z mikrobloga

@Migfirefox: to akurat jest exp x2, nie spodziewałem się takiego wyniku, a tymi artami miałem farta bo na strzał schodziły, i strzały były dość fartowne ;D jak coś to mam powtórkę
  • Odpowiedz
@Migfirefox: na tych wyższych tierach to już nie takie trudne, bo zadajesz większe obrażenia, zaczynasz też wreszcie trochę rozumiec o co w tej grze chodzi, poznajesz mocne strony swojego czołgu (bo grasz nim dłużej) i jakoś to wychodzi. A, no i czasem trafia się też na w miarę myślące teamy.
  • Odpowiedz
@Migfirefox: Musisz wiedziec w jaki spsoob grac danym pojazdem, gdzie na danej mapie jechac i w jakie miejsca czolgow strzelac. Jak chcesz dobrze grac to musisz poczytac poradniki i ogladac powtorki, lub filmiki lepszych graczy.
  • Odpowiedz
@Migfirefox: Trzeba unikać strzałów. Ja na t32 ASa już dawno złapałem http://www.wykop.pl/wpis/1467315 i cały pic polega, że ty strzelasz i rozwalasz wszystko na swojej drodze, tym samym unikając ich strzałów. Jak się gra "na pałę" to może sześć razy strzelisz i zginiesz...

Ważniejsze od oddawania strzałów jest ich nie przyjmowanie. Więc czasem można odpuścić, żeby nie zginąć i po chwili zastrzelić. To wchodzi w nawyk ;p Trzeba też sobie "własne"
  • Odpowiedz