Wpis z mikrobloga

@PanStachZeStalowejWoli: Kolego a czy teren komisariatu jest miejscem do palenia zniczy oraz do składania czci zmarłemu? Czy jak ktoś z Twojej rodziny umiera to sąsiedzi palą znicze pod domem lub koło łóżka w którym zmarł?
  • Odpowiedz
@Freszz: Nie jesteśmy kolegami. Wg mnie nie było przeciwwskazań, znicze nie przeszkadzały w przejściu a jeszcze się paliły. Argument o mojej rodzinie byś sobie darował bo to zwykłe chamstwo z twojej strony.
Policja znowu bezmyślnie coś zrobiła, co zaowocowało taką sytuacją, obie strony są winne, nie tylko "sebixy".
  • Odpowiedz
@PanStachZeStalowejWoli: Przecież prawie w wejściu na komisariat je stawiali ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze raz powtórzę komisariat nie jest miejscem do oddawania czci zmarłemu od tego jest cmentarz lub kostnica. Argument nie miał na celu obrażania czy Ciebie czy kogoś innego ale pokazania jaka tam patologia się wyprawia. Rodzina zmarłego prosi o nie przychodzenie a szczerbate patusy przyłażą i szukają tylko pretekstu do starcia np użycie
  • Odpowiedz
@PanStachZeStalowejWoli: Bo śmieszy mnie zachowanie tych patologicznych środowisk, które tam się zbieraj i wznoszą wielkie hasła, rzucając kamieniami i uniemożliwiając normalne życie innym mieszkańcom tego miasta. Nie wiadomo co się do końca tam wydarzyło, więc niech prokuratura to wyjaśni i dopiero potem niech Sebix wraz z ze swoją Karyną dokonują samosądu
  • Odpowiedz