Wpis z mikrobloga

Opinia o filmie Job czyli ostatnia szara komórka. Świat upada bo jesz cziperki z biedronki i popijasz koncerniakiem xD Do tego oglądasz bekowy film - jak ty możesz Polaku zaznawać takiego prymitywnego szczęścia?!
#filmy
plusikdziczku - Opinia o filmie Job czyli ostatnia szara komórka. Świat upada bo jesz...

źródło: 1000037851

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chanoja moim zdaniem ten film trzyma stały poziom żartów niskich lotów i ktoś, kto go robił, chciał zrobić właśnie takie g---o i nigdy nie słyszałam żeby ten film był czymś więcej niż odmóżdżaczem, a w tej kategorii jest świetny
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: Chłopie, przy użytkownikach filmweba wykopki to zdrowi psychicznie inteligentni gentlemani. Tam szur szura pogania a światło słoneczne widzą tylko jak trzeba od listonosza rentę inwalidzką odebrać.
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: akurat na tle innych polskich komedii to ten film wypadł słabo. Oglądałem go ostatnio i był mega chaotyczny, bez pomysłu. Jakby reżyser i scenarzysta koniecznie chcieli wrzucić swoje śmieszne pomysły ale nie wiedzieli jak to połączyć.
  • Odpowiedz
Job czyli ostatnia szara komórka

@plusikdziczku: Dla mnie to też jest kretyński film i w życiu nie zrobiłbym sobie takiej krzywdy po raz drugi. Ale cziperki z biedy i żuberka o-------e z miłą chęcią.
  • Odpowiedz
@WykopekPol To daj cytat, gdzie twórca mówi, że to celowo źle zrobiony film dla takich krytyków? Coś mi mówi, że jednak powielasz internetową plotkę.
  • Odpowiedz