Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +174
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +106
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

źródło: comment_p1wvHhZVSTeHM1mSFDDBp1DtOB02C1cy.jpg
Pobierz@TymRazemNieBedeBordo:
@paziu:
@Budka_dla_ptakow:
Nie znam się to się wypowiem, lekarz powiedział mojej siostrze że jak mama pójdzie na chemię to pożyje 2 miesiace, dlatego probojemy innych rozwiązań póki co skutecznych, eksperymentalny lek ktory pomógł innym oraz dieta
To nie jest tak, że ja podchodzę sceptycznie do czegoś. To jest tak, że to skrajna nieodpowiedzialna idiotka. :-)
Proste doświadczenie, np. po wystawieniu skóry na działanie silnego lub długotrwałego światła UV dochodzi do uszkodzenia DNA które może spowodować powstanie nowotworu. Dochodzi też do oparzeń skóry (normalne przy
@Pojedynczy: Gratuluje wyzdrowienia, ale łączysz nie te fakty które trzeba. Guz zostal wyciety, najwyrazniej nie zdazyl dac przerzutow to i nie ma nawrotow. Dieta nie ma z tym nic wspolnego.
Natomiast Twoj przyklad to juz kompletny stek bzdur, polecam znalezisko dodane kiedys przez lekarza traktujace o tym.
http://www.wykop.pl/link/3050627/zakwaszenie-organizmu/
@Pojedynczy: Pierwszy przykład i już kłamstwo. Jakim cudem wyobrażasz sobie żyjącą osobę z pH krwi 5!? Przecież już pH=7 jest zagrożeniem dla zdrowia.
Polecam jednak się dokształcić zanim zaczniesz rozpowszechniać kolejne