Aktywne Wpisy

Vizley +14
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mam taki dylemat i w sumie trochę mi smutno. Poznałam super faceta na tinderze, bardzo mój typ, spotkaliśmy się kilka razy i uprawialiśmy seks. Mówił mi, żenie szuka związku i chce się bawić. Ja w sumie też byłam po ciężkiej relacji. Zawsze dawał mi bardzo dużo uwagi, ale od miesiąca przestał i niby faktycznie nie było go w Internecie, ale ostatnio mi napisał jak zaproponowałam spotkanie że długo nie będzie miał czasu

źródło: comment_8LHdJqEkybJOIZ1w7CS0VkOMnvejysHP.jpg
PobierzMoże z preferencyjnym zusem ?
Normalnie wyglądałoby to inaczej.
Ja tylko może zostawię statystykę zarobków w zależności od wykształcenia. Nie każdy musi kończyć studia żeby dobrze zarabiać, ale takich osób jest stosunkowo mało.
źródło: comment_jKlR4dRiYtjwocDTeEpwPE9BeunxpiX9.jpg
PobierzZobacz co się dzieje na juwenaliach, kto występuje itp. Kiedyś na studia szli albo ci którzy #!$%@? przed wojskiem albo ci którzy wiedzieli co chcą w życiu robić i studia były dla nich etapem a nie celem w życiu. Był też odsetek tych "z przypadku" ale obecnie mam wrażenie że proporcje są odwrócone
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Problem z żakostwem był od bardzo zamierzchłych czasów. kiedyś po prostu było mało studentów, którzy robili mniej szkód.
@zapalara: Ja również znam parę osób na poparcie tego obrazka, ze strony "Wacków". Może jednak powinienem wspomnieć, że dorobili się na wałkach i z reguły są prostakami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Każdy wybiera swój styl