@dawid-rams: W pierwszej kolejności wszystko co na tripadvisorze, i tak się będzie zachwyconym. A potem (jak się da) zasięgnąć opini kogoś miejscowego i pozwiedzać zakamarki. Tokio?
@dawid-rams: W pierwszej kolejności wszystko co na tripadvisorze, i tak się będzie zachwyconym. A potem (jak się da) zasięgnąć opini kogoś miejscowego i pozwiedzać zakamarki. Tokio?
@mjarosz: Tokyo juz bylo I bedzie znowu w czerwcu. Bardziej o okolice mi chodziło, jutro wybieram sie na rejs po lake Ashi i gondole.
@dawid-rams: Ja spędziłem tydzień w Osace (i okolicach - na pierwsze 7 dni miałem JRPassa, więc się jeździło), drugi stacjonarnie w Tokio, z małą przerwą na jeden dzień w onsenie z noclegiem w Hakone (pod górą Fuji). To było super - polecam znaleźć gdzieś blisko Tokio jakiś onsen z hotelem w górach z dobrymi opiniami, to było chyba najbardziej 'tru' japońskie doświadczenie jakie miałem. A i same góry piękne.
źródło: comment_FmNl2ANU2WHGsIGHlVlPDngigLOdlirY.jpg
Pobierzźródło: comment_d89CueY5h1TXaVejCT862YKtwJ7E60oH.jpg
Pobierz@mjarosz: kiedy robione?
@mjarosz: cos polecasz?
@mjarosz: Tokyo juz bylo I bedzie znowu w czerwcu. Bardziej o okolice mi chodziło, jutro wybieram sie na rejs po lake Ashi i gondole.
@gryzli6: Jakos 32 dni, sypiam z airbnb. Na poczatku myślałem ze moze za długo wyprawę zaplanowałem a teraz widzę ze w cale nie przesadziłem.
@gryzli6: zależy od miejsca ale średnio ok 200zl za noc z tym ze nie licząc Hakone to wszędzie biorę prywatny apartament cały dla mnie.