Aktywne Wpisy

sikpi +206
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +87
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

Jakiś czas temu pojawił się tutaj wpis z wymaganiami na stanowisko juniora w javie, wie ktoś jak go odnaleźć? Wyszukiwarka tak bardzo nie ogarnia.
Pisanie testów nie jest osobnym procesem deweloperskim, który można pomijać. Nie chciałbym pracować u nikogo, ani z nikim, kto nie testuje swojego kodu.
@Porana123: śmiem twierdzić, nawet nie znając Twojego doświadczenia, ani wiedzy, że jestem w stanie zadać Ci 10 pytań obejmujących wymienione przeze mnie zagadnienia, na które nie odpowiesz, bądź zrobisz
@kisi3l: wypisz je, zawsze będzie można komuś zalinkować przy kolejnym pytaniu "co trzeba umieć".
Male info jestem zwolennikiem unit testów i tdd zawsze byłem. Uważam że że tdd to bardzo wartościowy proces przy eksploracji domeny, problemów oraz designu kodu.
wg mnie błędnie zrownujesz brak unit testów z brakiem testów i dbania o jakość produktu. Tez żyje w swojej bance wśród
Ciekawy temat, ja żyję w przekonaniu, że unit testy to PODSTAWA procesu wytwarzania oprogramowania, i w głowie mi się nie mieści, że ktoś może myśleć inaczej. Ty natomiast sądzisz zupełnie odwrotnie, co oczywiście jak najbardziej rozumiem, bo rozumiem, że to 'środowisko', w jakim się obracamy ma
Tez kiedys podchodzilem do unit testow jako swietego grala dobrego na wszystko.
@michalfranc: Ale nie sugeruj, że ja tak do nich podchodzę, bo to nie jest prawda.
A nie 168?
Już widzę jak ktoś jest w stanie przyswajać wiedzę w takim tempie, w ogóle siedzieć nad czymkolwiek przez 12h dziennie, codziennie przez 2 tygodnie.
@kisi3l: Śmiem twierdzić, że masz rację, jednak mówimy o juniorze, więc poziom znajomości tego co wypisałeś raczej nie musi wynosić 100%, o to mi właśnie chodzi w tym wszystkim. Zapewne istnieje 10 pytań, na które twórcy języka by nie odpowiedzieli,