@Kofi: mniejsza o to, że był emitowany także w czasach gimbazy (https://pl.wikipedia.org/wiki/13_posterunek), ale to jakby powiedzieć, że np. Obama nie jest ciemnoskóry, bo nie zna polskiego słowa "ciemnoskóry".
@wellback: Bardzo ciężki wybór. Świat według Kiepskich był genialny ale tylko do pewnego momentu, potem to dno i 2 metry mułu co automatycznie dyskwalifikuje ten serial. 13 posterunek miał specyficzny typ humoru który nie koniecznie do mnie trafiał. Ale serial bardzo fajny no i przewijały się fajne laski Miodowe Lata zawsze były śmieszne, więc mój głos idzie właśnie na ten serial, poza tym Miodowe Lata były odgrywane na scenie przed
@ronette: Co nie znaczy, że nie jest irytujące. Dla mirków świat jest czarno-biały. Jeśli ktoś lubi coś czego oni nie lubią to jest od razu podludziem.
#seriale
Który polski serial lepszy?
źródło: comment_ZoWeAfLXKi08KoWjGFhmYXT4CoU5mhgz.jpg
Pobierzźródło: comment_ceU9AFZ4BXnb0aApMxe5TFTvBw6aHtDs.jpg
PobierzŚwiat według Kiepskich był genialny ale tylko do pewnego momentu, potem to dno i 2 metry mułu co automatycznie dyskwalifikuje ten serial.
13 posterunek miał specyficzny typ humoru który nie koniecznie do mnie trafiał. Ale serial bardzo fajny no i przewijały się fajne laski
Miodowe Lata zawsze były śmieszne, więc mój głos idzie właśnie na ten serial, poza tym Miodowe Lata były odgrywane na scenie przed
źródło: comment_3dxX6Km9pUImtN3Zv1Nk89ghOv0rinuO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora