Wpis z mikrobloga

@NaxZST: ja zrobilem, niby wszystko ok, ale nie wiem czy tylko ja tak mam, czy to zmienili - cholernie ciezko odblokowac ekran "slajdem"! Chyba wydłużyli trasę odblokowywania, bo trzeba się ostro namęczyć... To samo z rozwijaniem paska gornego przy zablokowanym ekranie :/
@NaxZST: @wolololo2: potwierdzam z tym odblokowywaniem + mi gorzej bateria trzyma. Wczoraj miałem tak, że mi pół baterii usługi google zeżarły w kilka godzin i musiałem to zablokować. Rozwijany górny pasek nie wysuwa się do końca i jest teraz przewijalny na boki. Na plus to, że naprawili łączenie z internetem przez sieć komórkową. Wcześniej musiałem ją włączyć razem z 4G (był na to oddzielny przycisk), żeby załapał a później dopiero
@ChybaTak: A robiłeś Wipe po tym do ustawień fabrycznych? Ja na LG G2 Mini w porównaniu do Stockowego 4.4.4 oraz 5.0.1 odczułem znaczne zwiększenie wielozadoniowości (mimo, że RAM prawie w 100% zajęty, to nie ubija mi aplikacji) a bateria trzyma jakieś 30% więcej. W nocy schodzi 3 może 4% w porównaniu do kilkunastu na Lizaku.