Aktywne Wpisy

jalop +264
Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dziennie, a przy okazji wzmocnię mięśnie stabilizujące postawę. W sumie to jest mój najważniejszy cel.
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
źródło: temp_file8415307010146665969
Pobierz
dudi-dudi +33

#niebezpiecznik #hacking :) #bezpieczenstwokomputerowe
wyciągi te mają pilota działającego droga radiowa. aby pilot działał z danym wyciągiem trzeba go sparowac naciskając i przytrzymując dwa guziki. problem w tym że taki pilot paruje się że WSZYSTKIMI włączonymi okapami w zasięgu, a nowe parowanie usuwa poprzednie :)
czyli parujac swojego pilota przejmujesz kontrolę nad wyciągami wszystkich sąsiadów w okolicy jednoczenie psujac im ich własne piloty. a każdy kolejny kto będzie naprawiał i ponownie parowal pilota ze swoim jednocześnie popsuje tym co już naprawili :)))
okapy nie mają żadnego zabezpieczenia :))) jedyne zabezpieczenie: sposób parowania nie jest opisany w instrukcji.
co o tym sądzicie? :))
źródło: comment_9q7ZGIDV7jXbXIDkAf3FbAXkrpuGBck5.jpg
Pobierz@Piw_Benzyna: dałoby się jeszcze jakos radio popsuć ale problem jest taki że wyciąg nie ma żadnego (!!!) włącznika manualnego. tylko na pilota działa. zgubiłeś pilota mecz się w smrodzie :)