Na marginesie dodam, że podobnie mam z robieniem loda i wytryskiem do ust - jak sam nie umiesz sobie strzelić do ust czy przełknąć tego (co, brzmi obrzydliwie? ;) ) to dlaczego miałbyś wymagać tego od swojego kochanego różowego?
@AnonimoweMirkoWyznania: Też miałem taką kobietę, zresztą inne też zostawały zwolenniczkami miłości analnej. Wystarczy przełamać pierwszy opór i zabrać się za to we właściwy sposób ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Wszystko spoko, ale z tym próbowaniem swojego to niezły bait. Bo nie wierzę, że można być tak z------m. Chociaż w sumie, jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą. Całkiem nieźle opisane jak przekonać laskę.
dobry tekst, ale dlaczego nie wrzucasz tego ze swojego konta tylko anonimowo?
@alyaoo: O k-----e, dopiero skumałem, że to nie jest konto jednej osoby, która się tak nazwała, tylko każdy może tego
OP: @Magromo: @mirek_januszy: a dziękuję, starałem się ;) Po prostu ilość złego myślenia o analu zmotywowała mnie do tego tekstu ;) cieszę się, że komuś może pomóc
@faramka: wiem po co jest, wiem, że jest i ubolewam... Taki potencjał... ( ͡°͜ʖ͡°)
@biegajaca_z_nozyczkami: @CatHater: ale co w tym dziwnego? Nie mówię, że koniecznie musisz próbować (chociaż ja próbowałem, stąd wiem, że
@AnonimoweMirkoWyznania: a wiesz, po co jest przegroda w nosie?
@AnonimoweMirkoWyznania: szanuję (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@AnonimoweMirkoWyznania: Też miałem taką kobietę, zresztą inne też zostawały zwolenniczkami miłości analnej. Wystarczy przełamać pierwszy opór i zabrać się za to we właściwy sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_pDHjUKHMBpZFHDOfhUqs4gXZQH5pDIJ1.jpg
Pobierz@alyaoo: O k-----e, dopiero skumałem, że to nie jest konto jednej osoby, która się tak nazwała, tylko każdy może tego
źródło: comment_V2myyIKHVGxagmfvccPbfgda2OR35cum.jpg
Pobierz@faramka: wiem po co jest, wiem, że jest i ubolewam... Taki potencjał... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@biegajaca_z_nozyczkami: @CatHater: ale co w tym dziwnego? Nie mówię, że koniecznie musisz próbować (chociaż ja próbowałem, stąd wiem, że
( ͡° ʖ̯ ͡°) nie do przeskoczenia dla mnie, dziwnie bym się czuł. Może jeszcze nie czas
źródło: comment_K1nYNzfEcIb95hVRulOBy2Oc4XJqzsZs.jpg
Pobierz