Wpis z mikrobloga

@Songox25: Kurde. Zjadłbym karkówkę z grilla... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do kumpla to się nie martw. Oprzytomnieje. To się nie będzie działo krok po kroku. Pewnego dnia uruchomi się trybik w jego głowie i cały mechanizm ruszy pełną parą, a wtedy zorientuje się jak bardzo przegrał życie. Jedyny problem to taki kiedy to się stanie, bo jeżeli prawdę mówisz i laska chętna na hajsy
  • Odpowiedz
@efem: Trudno powiedzieć. Jeżeli Mr X wie o zdradach Miss Y to znaczy, że jest ślepo w nią zapatrzony. Może to się ciągnąć latami, ale w końcu zda sobie sprawę, że to ona go rucha, a nie on ją ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przydałaby się jakaś Miss Z w postaci koleżanki dla Mr X. Nie mówię, że mają ze sobą flirtować, ale taka osoba, która obiektywnie
  • Odpowiedz
@Songox25: Ej... przypomniałeś mi, jak na takim klasowym ognisku miałem podobną sytuację ze średnio urodziwą koleżanką. Tzn. brzydka nie była, ale nie w moim typie kompletnie. Tylko hmm, nie do końca mi się udało jej odmówić :P i potem do końca LO próbowała dalej... aż mi się jej szkoda zrobiło, jak sobie przypomniałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Facet ma 190 cm wzrostu i 60 kg wagi.

@Songox25: To nie jest suchoklates tylko poważna niedowaga, kwalifikuje sie do leczenia.

Sam mam 193 cm i 82kg. Jestem bardzo szczupły i nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak wygląda ktoś z 20kg mniej przy tym wzroście.
  • Odpowiedz