Wpis z mikrobloga

@Songox25: To pisz Panie znajomy zwidzenia. Jak bym wiedział że sąsiadka się puszcza to bym sąsiadowi powiedział, a co dopiero komuś znajomemu. "Chodzi o zasady,k---a"
  • Odpowiedz
Nad zelewem w naszej małej miejscowości.

Masz mnie :(

@phoxi: P--------z.

Pierwsza zasada chlania na umór w plenerze:
Organizując ognisko trzymaj się co najmniej kilometr od najbliższego zbiornika wodnego. Nie chcesz chyba ziomków pontonem szukać.
  • Odpowiedz
@Songox25: To może inaczej - jestem w stanie zrozumieć nawet Twoje motywacje. Ale już na pewno nie byłbym w stanie się kumplować czy utrzymywać znajomość z taką laską. Choćby po to, żeby widziała że taka postawa jest piętnowana w świadomości ludzi i nie chcę być kojarzony z taką osobą.
  • Odpowiedz
Skąd niby o tym wiesz? Chyba nikomu by się tym nie chwalił ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@panoski: Ona się pochwaliła, po pijaku w damskim gronie. Co prawda te grono nie do końca było damskie, bo ja w nim też byłem, ale w miarę zwiększania się dawki etanolu we krwi różowych, coraz bardziej o mnie zapominały.

Czego ja się tam nasłuchałem, ile tych słodkich gówien, którymi laski
  • Odpowiedz
Choćby po to, żeby widziała że taka postawa jest piętnowana w świadomości ludzi i nie chcę być kojarzony z taką osobą.

@Krisskow: Chłopie, podobno 50% osób z każdej płci kiedyś zdradzi. Ciężko o piętnowanie w takim przypadku.
  • Odpowiedz