Wpis z mikrobloga

Fragment od początku do 00:45 jest bardziej polski niż wąsy leszke przypięte na zdjęciu JPII. Na zapleczu lombardu. Polane mizerią. Przez sebę "zatrudnionego" na śmieciówce. Który odkłada na 16-letniego golfa. W gazie.

Jak można tyle mieć?
A skąd to, a jak to?
Przecież to NIEMOŻLIWE, żeby tyle pininendzy zarobić.
JA TAKICH NA OCZY NIE WIDZIAŁEM!
Hurr wszyscy moi znajomi zarabiajo minimalną durr.
Dorobił się, j----y. ZŁODZIEJ.

Coś wspaniałego. Żyjemy w pięknym kraju.
#neuropa #oikofobiaboners #4dacze #polityka
Dutch - Fragment od początku do 00:45 jest bardziej polski niż wąsy leszke przypięte ...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dutch: Tak nawiasem, Kudliński nie ma prawa nosić tego munduru i beretu. Raz, że weszła nowa ustawa, a dwa... że ni cholery nie wiadomo NIC o przeszłości tego człowieka. Ale mówi 'prawilnie' o byłym rządzie i islamie, więc internety go lubią. Zwykły dziadek mitoman. Polskie Drużyny Strzeleckie z którymi się utożsamia nie mają nic wspólnego z MONem, więc będzie musiał skończyć tę błazenadę i wróci do prepersowskich poradników jak jeść
  • Odpowiedz
@Dutch: 3/4 prlowskiego pokolenia ma taką mentalność. Chociaż w naszym, młodszym pokoleniu, niejeden prostszy człowiek myśli w ten sam sposób. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Natomiast cieszy mnie, że jakaś tam część młodych ludzi, zwłaszcza na poziomie, traktuje "dorobienie" się znajomych jako powód do gratulacji i raczej zadowolenia, że się innym udaje. Widoczne jest to nawet na mirko (oczywiście wykluczając zawiść cebulaków).
  • Odpowiedz
@vb70: jeśli Kudlinski jest z PDS to wszystko jest jasne. To organizacja takich PRLowskich leśnych dziadków, którzy lubią zakładać mundury i wieszać sobie medale do których nie mają praw. Pisałem kiedyś o tym na wypoku. Jakiś były żołnierz desantu na YouTube robił o tym filmy o Grudniewskim z PDS i jego przebierańcach. Teraz jasne czemu w znalezisku fan Kudlinskiego nazywał go Cichociemnym. To taka banda uzurpatorów.
  • Odpowiedz