Aktywne Wpisy
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
WonszWykopowy +115
Chce ktoś za pizzę pouczyć mnie jeździć motorem 125ccm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy jeszcze nie jeździłem, a zastanawiam się czy do jazdy po mieście nie kupić.
Chodzi o wyjaśnienie, jak zmienia się biegi, jakieś proste porady dotyczące jazdy i dbania o sprzęt i pojeżdżenie w kółko na parkingu jakiejś galerii albo placu. Nie mam motoru, więć musialbym pojeżdzic na Twoim. Jak dam radę to wtedy kupię sobie coś prostego np. yamaha 125.
Samochód prowadzę od 8 lat, Mirek 26 level here. Pzdr
#motocykle
ale taguj #januszebiznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
do warszawy bralbym 125 bo na 50tce i malych kolkach strach przekraczac te 60km/h a po warszawie wstyd jechac mniej
@baba_by_sie_jednak_przydala: haha pewnie oni by mi płacili ;D
@tony_soprano: dzięki, właśnie do szkoły wskazanej poniżej sie zgłoszę
@przegryw69: pewnie, ze nie, ale wolałem skorzystać z usług szkoły każdy Mirko ;)
@Ja_sie_na_tym_znam: ?
@sxill: wiem, ze skuter wygodniejszy, ale chce nauczyć sie jeździć na motorze
@soszu: przysłowiową pizzę, może tez być flaszka, czekolada albo pieniądze :)
Ja chyba podjadę z #rozowypasek bo sam nie mam siły jej uczyć.