Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
#neuropa #4konserwy #bekaznarodowcow #bekazprawakow #gottmituns #bekazkatoli #polska #onr #narodowcy #sendlerowa
xD zdrowy chłopak.
Możesz też przeczytać książkę "Dzieci Ireny Sendlerowej", w której jest o atakach ONRowców.
1. Ta straszliwa grupka nie traktuje historii tego kraju jak swojej. I w sumie nic w tym złego, szczególnie gdy ktoś nie definiuje się jako kolektywisty.
2. Ta straszliwa grupka być może identyfikuje się z historią tego kraju, ale podchodzi do niej uczciwie i nie chce rozmów o niej kończyć na fapaniu do husarii.
3. Nie ma straszliwej grupki. Jest ileś tam jednostek, które z różnych
Komentarz usunięty przez moderatora
@ediz4: Spisek Panie... ( ͡º ͜ʖ͡º) Albo po prostu niezorganizowana zbiorowość w której każdy ma swoje powody...
Jeśli to są dla Ciebie tuzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem nawet kto to ten drugi Pan.
@ediz4: Guru młodych patryjotów w temacie żołnierzy wyklętych. Dość blisko ONRu zresztą.
Przypominam że takie ugrupowania mają w Polsce poparcie rzędu promila.
To nie jest po pierwsze obrona, po drugie ten zwrot tyczy się argumentu z innej dziedziny, po trzecie - To jest właśnie przykład wyciągania jakiś bzdur. Podczas gdy setki tysięcy Żydów uciekało z Niemiec jakiś gostek uderzył dziewczynę w Polsce. Teraz
@ediz4: Zgoda: ugrupowania. Problem, że ludzie z tej bajki są już w parlamencie. A poza parlamentem podnoszą dumnie łby. Gdyby udawać że na przykład bajeczki Brauna o wolnościowej polskiej duszy są prawdziwymi, to od 25 lat budowałoby się tu coś na kształt nizinnej Szwajcarii. Tymczasem wszystko zmierza w stronę kolejnej wersji narodowosocjalistycznego syfu.
Byli, tak jak i w każdym kraju mającym mniejszość Żydowską. Nie rozumiem dlaczego Polska miałaby być niepokalana.
Z innej beczki
Dlaczego wpisy ludzi mówiących że Ukraińcy są antypolscy są tutaj wyszydzane, ośmieszane. Ludzie tacy są
@ediz4: Paru narodowców, paru pisuarów...
Gdyby Polacy jako całość potrafili uczciwie i otwarcie mówić o swojej historii, to nie byłoby problemów. Rzecz w tym, że żyją mitem Chrystusa