Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
#neuropa #4konserwy #bekaznarodowcow #bekazprawakow #gottmituns #bekazkatoli #polska #onr #narodowcy #sendlerowa
Luźne powiązania...
@ediz4: Albo raczej zamiatanie tych powiązań pod dywan, bo nacjonalizm w debacie publicznej to wciąż obciach. Obciach podwójny gdy przypomina się jego "dokonania" takie jak w pierwszym poście
To nie jest argument. Już ustaliliśmy że jest jakaś grupa osób na wykopie które starają się myśleć krytycznie i dlatego potrafi otwarcie postawić pewne nieprzyjemne dla narodowców tematy. I ja te osoby bardzo
Mówisz o jakichś posłach to przedstaw ich działania które tak Cię bulwersują
Stary ONR( o który Ci pewnie chodziło):
Data założenia 14 kwietnia 1934
Data rozwiązania 10 lipca 1934, wikipedia podaje że założony został dopiero w 1934, czyli jakoś niedługo przed rejestracją.
a "nowy" ONR został założony w 1993, zarejestrowany w 2012.
Nie w sytuacji, w której współcześnie odwoływali się do przedwojennej organizacji w statucie.
Rozwiązany przez władzę po ostrzelaniu PPS.
@ediz4: Ogarnij się proszę. Bulwersuje mnie sama ideologia i jej wchodzenia na salony.
Coś jakby zarzucać obecnemu Prezydentowi, że powołuje się na stare dzieje kraju, a jakiś obywatel tego kraju był mordercą...
Bulwersuje Cię ideologia ale nie potrafisz jednoznacznie wskazać kto ją reprezentuje. Są posłowie z RN którzy też już nie współpracują z ONR. O żadnym pośle z PiS-u nie słyszałem.
@ediz4: O ile dobrze pamiętam, to nie od sejmu zaczęliśmy tą rozmowę.
Więc nie dziw się, że są mi w najlepszym razie obojętni.
Zresztą dużo ludzi tak robi, ostatnio poseł Petru powołał się na proeuropejskość Mieszka I :D, a pewnie nie chodziło mu o pochwałę uczestnictwa w wojnie domowej w Niemczech
@stan-tookie-1: Co mnie Petru obchodzi?