#webdev #js #javascript Chciał bym wyciągnąć z listy rozwijalnej pod spodem np "I Posiedzenie w sprawie X" prawdopodombnie bede to przeszukiwał po value one jest autoinkrementowane.
- Sesja - Sesja UJ I Posiedzenie w sprawie X I Sesja Rady Miasta III Sesja Rady Miasta IV Sesja Komisji X III Sesja Rady Miasta II Sesja Rady Miasta
mój kod to narazie
var strUser = document.getElementById("#sprawasesja").querySelector("option[selected]").value; alert(strUser);
wydaje mi się być ok ale wypisuje mi Uncaught TypeError: Cannot read property 'querySelector' of null
Jaką to może mieć przyczynę ? bo to jest chyba metoda js i nie potrzebuje do niej żadnej biblioteki ? A jest też jquery biblioteka z joomli.
Chciał bym wyciągnąć z listy rozwijalnej pod spodem np "I Posiedzenie w sprawie X"
prawdopodombnie bede to przeszukiwał po value one jest autoinkrementowane.
- Sesja -
Sesja UJ
I Posiedzenie w sprawie X
I Sesja Rady Miasta
III Sesja Rady Miasta
IV Sesja Komisji X
III Sesja Rady Miasta
II Sesja Rady Miasta
mój kod to narazie
var strUser = document.getElementById("#sprawasesja").querySelector("option[selected]").value;
alert(strUser);
wydaje mi się być ok ale wypisuje mi
Uncaught TypeError: Cannot read property 'querySelector' of null
Jaką to może mieć przyczynę ? bo to jest chyba metoda js i nie potrzebuje do niej żadnej biblioteki ? A jest też jquery biblioteka z joomli.
var strUser = document.getElementById("sprawasesja").querySelector("option[selected]").innerHTML;
Uncaught TypeError: Cannot read property 'querySelector' of null
źródło: comment_cuW52Q46JItVBUGbmieJkuW0AQa7cXfJ.jpg
Pobierzhttps://jsfiddle.net/8Ly1er4e/
console.log(index + $(this).val() + $(this).html());
});
samo
var strUser = document.getElementById("sprawasesja").querySelector("value[1]").innerHTML;
alert(strUser);
Uncaught TypeError: Cannot read property 'each' of null