Aktywne Wpisy
blinkarA +28
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +37
jakie macie swoje małe marzenie

http://qz.com/656159/the-scientific-way-to-train-white-people-to-stop-being-racist/
Spodziewam się odpowiedzi w postaci narastającej fali nacjonalizmu, społecznej wrogości i powrotu do segregacji etnicznej, tym razem na życzenie fanatyków roszczących sobie prawo do reprezentowania i podjudzania mniejszości.
(╯︵╰,) #oswiadczenie #gorzkiezale #polityka #neuropa
źródło: comment_8HStBw2vfsFA24SVjuaNSq6kiTi7V1l2.jpg
PobierzRaz widziałem gośćia od libertarian w Tv. - popprańcy plotący częsciej bzdury niż korwin. Korwinowi czasem sięzdarzy coś powiedzieć normalnego a libertalianie to oszołomstwo totalne.
To nie jest trafne określenie - oni nie są "nadal" brani na poważnie, tylko mają coraz większy udział w świecie akademickim i przelewają się już mocno do popkultury. Tak wiec są coraz bardziej brani na poważnie, a nie
@Ofacet:
Komentarz usunięty przez autora