Aktywne Wpisy

wojtek-polki +502
Czyli mężczyzna który:
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
źródło: temp_file1429150910024872164
Pobierz
Mjut93 +105

Mega-recenzja Fallouta 4 na RPG Codex. Wersja tl;dr jest na końcu, ale zacytuję ten fragment tutaj:
#gry #rpg #crpg #fallout #fallout4 #recenzja
źródło: comment_6TQcFHfPAn0YQ9g7Tah0DlIcRGb3F5bJ.jpg
PobierzJakże dosadne, prawdziwe i jednocześnie wspaniałe określenie. Na tym mógłby zakończyć recenzje
( ͡º ͜ʖ͡º)
Tobie już szykuję odpowiedz tylko chcę dokładniej sprawdzić jedną rzecz żeby cię nie zmylić. A z kolegą już doszliśmy do porozumienia.
@Bethesda_sucks: Jak dla mnie swój wpływ miał też fakt Fallout.
Wiesz sporo osób nie grało w Diablo 1 a lubi tą serie ot co. Słyszeli że fallouty były zajebiste wiec sprawdzają
Bo wątpie żeby ludzie płacili ciężką kasę za coś co jest jedynie platformą pod mody które zrobią ludzie z pasją.
Z tym się zgadzamy i o to też się wszystko roznosi.
Fakt że lokacje są jednak dużo bogatsze w porównaniu do Skyrima: jaskinia, jaskinia, jaskinia...
Jednak po zwiedzeniu kilkudziesięciu lokacji faktycznie jest trochę niedosyt że przestaje się w nich znajdować cokolwiek. Zwiedzasz,
@Bethesda_sucks: Nie graczy, ludzi ogółem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bethesda_sucks: Brednie. Jak już przyjąć że to shooter (co jest jak najbardziej na miejscu) to ciężko zarzucać liniowość i brak głębi. Trochę tak jakby fifię oskarżyć o słabą fabułę.
When I do a review playthrough, I try to experience every aspect of the game, do every quest, speak to every NPC, and explore the entire world map. This way, I was able to get a very precise idea of what Fallout 4 could offer, and what it could not. My
Przydałaby się jakaś dobra polska stronka o RPGach, gdzie znaleźliby się ludzie grający w Age of Decadence, czy inne Voidspire Tactics, a nie kolejne AAA wypierdki.
@Bethesda_sucks: #takaprawda