Znowu dwa biegi w tamtym tygodniu odpadły - przeprowadzka, na pocieszenie, ile razy na trzecie piętro wszedłem przez to, to moje ᕙ( ͡°͟ʖ͡°)ᕗ Nowa okolica, nowe trasy. Szykuje się nowa era w moim bieganiu chyba, takie małe górki - dziś 100 m w górę to więcej niż robiłem w ciągu tygodnia wcześniej.
Statystyki:
Dystans: 9.10 km Czas: ◷00:59:18 Średnie tempo: 6:31 min/km Średnia prędkość: 9,21 km/h Kalorie: 0 kcal Średni puls: ❤161.2bpm Maksymalny puls: ❤177bpm
@mulek10d: Pij ze mno poprzeprowadzkowy kompot!( ͡°͜ʖ͡°) Ja też zupełnie nowe trasy (wcześniej opuszczone fabryki Ursusa, teraz najprawdziwszy las( ͡°͜ʖ͡°))
@rdza: No ja lasu nie mam, dziś po parku, ale jak bym pobiegł w inną stronę troszkę dalej to pola za Krakowem już by były, to na dłuższe wycieczki weekendowe ( ͡°͜ʖ͡°)
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
https://www.strava.com/activities/536253034
Znowu dwa biegi w tamtym tygodniu odpadły - przeprowadzka, na pocieszenie, ile razy na trzecie piętro wszedłem przez to, to moje ᕙ( ͡° ͟ʖ ͡°)ᕗ Nowa okolica, nowe trasy. Szykuje się nowa era w moim bieganiu chyba, takie małe górki - dziś 100 m w górę to więcej niż robiłem w ciągu tygodnia wcześniej.
Statystyki:
Dystans: 9.10 km
Czas: ◷00:59:18
Średnie tempo: 6:31 min/km
Średnia prędkość: 9,21 km/h
Kalorie: 0 kcal
Średni puls: ❤161.2bpm
Maksymalny puls: ❤177bpm
#sztafeta #ruszkrakow
Wpis dodany za pomocą tego skryptu