Aktywne Wpisy
Rencista_z_przypadku +118
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
JessePinkman38 +27
#mieszkanie #kiciochpyta #studbaza #pracbaza
Wyprowadzić się czy dalej mieszkać z rodzicami?
Dziękuję za zajebistą diagnozę, ale frustracji nie odczuwam żadnej. Raczej zażenowanie, że ktoś może na poważnie mieć takie podejście no i oczywiście współczucie dla potomków takiej osoby, jeśli to podejście się nie
@petu12: To jest idiotyczna argumentacja kiedy nie wiadomo ile wynosi dochód. Bo, #!$%@?, co innego jest zarabiać 2k, wydawać na głupi pokój 700-800 zł, 500 na czesne na studia i najlepiej za to jeszcze utrzymać samochód do dojeżdżania do pracy. A co innego Zarabiać 4k i mieć te same wydatki.
@Cybe: Kolejny...
Moja rodzicielka straciła pracę trzy lata temu i za chiny ludowe nie może znaleźć nowej. Zarabiając te 6k netto w
Komentarz usunięty przez moderatora
bez baby, bez mieszkania, mamusia obiadki gotuje i pierze gacie, tatuś zarabia na dom i to mnie nazywasz stulejarzem i cymbałem? nie wstyd ci?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora