Wpis z mikrobloga

W mojej opinii te światła wyglądają jak od takich skuterów co można je w tesco kupić jak są letnie gazetki.

A no i też po co w takich motorach na błoto jakiś bagażnik z tyłu? Przecież tym się po bułki nie jeździ chyba XD
  • Odpowiedz
@Mekki: Czyli to jest bardziej taki do długiej jazdy po zadupiach? Jeśli to jest taki (bo ja się nie znam) to spoko ale te światła nadal tak słabo pasują. Mało rasowe itp..
Ale kisne mocno jak jedzie jakiś gościu takim typowym motorem do katowania na błocie a z tyłu jakieś bagażniki jak by jechał za Ursynów na działkę. Ale w sumie ostatnio widziałem taki typowo sportowy (jakaś yamaha) z bagażnikiem
  • Odpowiedz
@Stitch: No wyglądają trochę słabo na motocyklach które mają latać 200-300km/h XD
To tak jak byś do jakiejś 911 dodawał bagażnik dachowy.
  • Odpowiedz
@epll: no i co z tego, ze moga jezdzi po 200-300 km/h. wygoda przede wszystkim i moim zdaniem to nikomu nic do tego co ktos robi ze swoim motocyklem. A do 911 dosyc czesto zakladaja bagazniki dachowe. Tylko w polsce jest hurr durr ale jak to na sportowe auto trumna na dach.. ;)
  • Odpowiedz
@Stitch: Nie no jasne, że tak. Ja tam nikogo po wyglądzie zbytnio nie oceniam ale po prostu takie połączenie nijak mi nie pasuje.
  • Odpowiedz