Aktywne Wpisy

Shatter +306
Ja nie wiem jak następne pokolenia mają żyć. 90% rodziców to ludzie k---a skrajnie nieodpowiedzialni i głupi. Dzieciaki ledwo umieją mówić a te głupie kwoki dają im do łapy telefon z włączonym tiktokiem albo innym gównem, gotowanie mózgu od młodości.
Po co robić sobie dzieci jak potem się nie jest w stanie nimi zajmować? Kolejki, poczekalnie, podróże w samochodzie, czas w domu - wiecznie wszędzie te j-----e telefony. Szkoda tych dzieci, a
Po co robić sobie dzieci jak potem się nie jest w stanie nimi zajmować? Kolejki, poczekalnie, podróże w samochodzie, czas w domu - wiecznie wszędzie te j-----e telefony. Szkoda tych dzieci, a
źródło: child-phone
Pobierz
Ejszyn +223
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,

How Badoo saved one million dollars switching to PHP7
https://techblog.badoo.com/blog/2016/03/14/how-badoo-saved-one-million-dollars-switching-to-php7/
Długie ale ciekawe
źródło: comment_buka6a8bsOJctXN79e2CBWTPqOg0HVOD.jpg
Pobierz(faktycznie C++ pozwala wybrać sobie styl pisania który jest bardzo trudny... więc po prostu tego nie rób i wybierz ten prosty :)
A też jest wiele innych solidnych, Haskel, Erlang, D, Java, (ew. C#), Python, Ruby.
Byle by nie PHP i będzie wszystko ok, prosta reguła :)
Cieszy informacja, ze kolejna wersja w czyms mocno sie poprawila.
PS. Nie ogarniam tej gownoburzy. Jak mozna porownywac PHP do C++. Przeciez w tych jezykach tworzy sie zupelnie inne rodzaje aplikacji.
PPS. C > C++
Komentarz usunięty przez autora
Tak, chociaż są też strony www (w sensie serwisy) w C++ znam kilka (i nie ma przeszkód żeby je stawiać).
@
Ponad to C jest nizszy poziomem niz C++
Osobiscie wole C ale to takie wole bo uzywam a to co uzywam jest
@Ginden: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niestety smutna prawda... A tak fajnie było pisać embedded w C + ASM.
@Ginden: Aa, to prawda. Myślałem, że piszesz o C jako całości C/C++. Bo ogólnie to nawet C++ cofa się mocno na wielu frontach. CPU stały się tańsze, developerzy drodzy i teraz performance się nie liczy tyko łatwość pisania.