Aktywne Wpisy

lubie-sernik +238
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +457

http://susantheme.tumblr.com/
Jak się wam podoba mój nowy szablon na dla serwisu Tumblr. W większości oparłem go na flexbox, także działa na IE10 +.
Będzie za niedługo wydany za darmo.
źródło: comment_FTKAhYRaT1FmBQH7XWIbEnprYH29H3xr.jpg
Pobierz@Jurigag: Parallax będzie można wyłączyć w opcjach szablonu.
Podpisy pod zdjęciami są tak jasne, że w zasadzie ich nie widzę a ostatnie, na co mam ochotę w sobotę z rana, to upewniać się, czy coś tam jest, czy nie ;P No i ogólnie sprawia to wszystko wrażenie takiej pustki. Nie prostoty, raczej jakby czegoś brakowało.
@npsr: A to w md nie ma cieni?
@nabroleon: Ten będzie za darmo.