Aktywne Wpisy

cheture +338
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +26
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

źródło: comment_WQaendjf5HqofjcgZp23iKz7nEq7k6On.jpg
Pobierz@anonim1133: skoro tak, to za co mandat??? Bo tak?
Co było do udowodnienia. Pzdr. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@solo_ta: Zgubi, zniszczy, zapomni, ktoś zabierze. Same kłopoty. A tutaj musi się nauczyć tego, że nie może tam stawać.
@snsv: Prawo zakazuje?
@forever__green: To już jest pytanie do ustawodawców zdaje się?
@Paladin_Woodrugh: No, czyli załóżmy blokadę niech stoi dłużej i utrudnia dostęp pieszym :D
Art. 144. § 1. Kto na terenach przeznaczonych do użytku publicznego niszczy lub uszkadza roślinność albo depcze trawnik lub zieleniec lub też dopuszcza do niszczenia ich przez zwierzęta znajdujące się pod jego nadzorem,podlega karze grzywny.
A dlaczego blokada? Sprawa jest prosta: znacznie mniej papierkowej roboty. Tak jak napisał @anonim1133 - wezwanie oleje, albo zgubi i nie przyjdzie, przez to trzeba pisać notatki, pisać
@Karoleer: Czekam.
Komentarz usunięty przez autora