@Zarzad_Powierniczy: tak, jest 20 kanałów, aktywujesz wciskająć "v" masz 20 kanałów @Artrix: za duże obciążenie dla serwera, poza tym na atsie aktualnie przy 2000 ludzi jest tłok
@Artrix: Synchronizacja AI w taki sposób by każdy z graczy widział ten sam samochód w tym samym miejscu byłaby zbyt męcząca dla serwera. Przykład: Na mapie jest 700 graczy. Każdy z graczy widzi 10 samochodów AI. Serwer musi zatem porozsyłać 700 * 10 = 7000 informacji zawierających położenie samochodów AI do graczy.
za duże obciążenie dla serwera, poza tym na atsie aktualnie przy 2000 ludzi jest tłok
@NoKamilo: @Zarzad_Powierniczy: @Artrix: Co dopiero gdy ktoś walnie w AI. Teraz jest czasami opóźnienie że gra nie wie co zrobić i ktoś ląduje pod ziemią lub w powietrzy, a co dopiery gdy doda się AI, opóźnienia będą jeszcze większe.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
W ats jest, nie wiem jak w ets2
@Artrix: za duże obciążenie dla serwera, poza tym na atsie aktualnie przy 2000 ludzi jest tłok
Na mapie jest 700 graczy. Każdy z graczy widzi 10 samochodów AI. Serwer musi zatem porozsyłać 700 * 10 = 7000 informacji zawierających położenie samochodów AI do graczy.
@MaddoxX1911: W ATSie