Dlaczego każdy pospolity przestepca nie może bronic się tak jak Pan mimo dowodow i swiadkow wyprzec się wszystkiego i ma to być wiazace ?!?...Dla sadu licza się wlasnie te fakty i swiadkowie a nie zapewnienia i przysiegi oskarzonego, mam nadzieje ze zostanie Pan w koncu osadzony w pelnym majestacie prawa i prawdy....i ze przestanie Pan zyc w wyimaginowanym swiecie w który już chyba tylko Pan wierzy (Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się
@dzej-emm: @lechwalesa: wobec takiego rarytasu jak Prezydend, powinno się zastosować zemstę faraona: najpierw do mamra, potem wymazać z historii narodu.
@lechwalesa: Nie dostałem odpowiedzi więc zadaje jeszcze raz pytanie: Mam takie pytanie do Pana Lecha W. czemu nie przeprowadził Pan lustracji po obięciu władzy? Oraz Pan Czesław też ma pytanie.
@dzej-emm: nie. juz w 1963 był ,,prowadzony,, jako ,, Dobrzyński,, w bezpiece wojskowej.Kablował kolegów, którzy z nim odbywali służbę wojskową.Tylko dlatego bez wykształcenia średniego został kapralem. 1970 do 1976 odpłatny TW Bolek w służbie SB MSW później reaktywowany przez bezpieke wojskową znowu jako Dobrzyński. Wszystko o polskim symbolu jest już w sieci
źródło: comment_kdcNO0be9VNdBdn1ur7lEG0At9DR8Ylc.jpg
Pobierzźródło: comment_WzMrVGECE26byuiP3IBq679mopcsPTYj.jpg
Pobierzźródło: comment_M1LfSkovsbX6KBe2Bjd69jeAvG2bnyWn.jpg
Pobierzźródło: comment_ZIQA3QtrHlxZyUrWYyUbajSUbzO7PHPR.jpg
PobierzBo pomyślenie jest zbrodnią, "chyba dla Pana"
źródło: comment_8N6U37l6seplLgCxUKfnH1j2VNcfUcUs.jpg
Pobierzźródło: comment_jw0SVx3d6g0USgB5X58lgJmblrgNGMay.jpg
PobierzKapralami zostawali również zołnierze po podstawówce .Znałem takich .