lechwalesa
lechwalesa
09
23
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Sq-bi
@lechwalesa: Nowa klawiatura?
48
VioletRabbit
VioletRabbit
@lechwalesa: najlepsza przysluga jaka moze pan sobie wyswiadczyc to zamknac buzie raz na zawsze, i zniknac z zycia publicznego. W Lochocinie zyja jeszcze ludzie pamietajacy jak pan "pracowal", podobnie w Dobrzyniu do ktorego pojechal pan na urlop z wojska pobierajac zaliczke za donosy.
Tak koncza lenie ktorym nie chcialo sie uczyc w mlodym wieku, i nikt im nie powiedzial ze Prawda podobnie jak Woda zawsze znajdzie droge na powierzchnie.
32
Lolo_pindolo
Lolo_pindolo
Panie Bolesławie, jakie dziś numery w lotto?
21
Stany_blog_pl
@lechwalesa: Widząc natłok tego, co Pan i Pańscy ludzie wytwarzają na Pana obronę.. teraz jestem już PEWIEN, że tylko WINNY się tłumaczy...
14
Ianus
Ianus
@lechwalesa: Klejnot koronny służb specjalnych. Od werbunku podczas odbywania zasadniczej służby wojskowej w połowie lat 60, poprzez Stocznię (epizod "Bolek") i Solidarność, aż po prezydenturę do 1995. Najwyżej uplasowany agent wpływu.
11
Blind71
11
dzej-emm
Dlaczego każdy pospolity przestepca nie może bronic się tak jak Pan mimo dowodow i swiadkow wyprzec się wszystkiego i ma to być wiazace ?!?...Dla sadu licza się wlasnie te fakty i swiadkowie a nie zapewnienia i przysiegi oskarzonego, mam nadzieje ze zostanie Pan w koncu osadzony w pelnym majestacie prawa i prawdy....i ze przestanie Pan zyc w wyimaginowanym swiecie w który już chyba tylko Pan wierzy (Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się
8
maja-kozubek
@lechwalesa: Nie dostałem odpowiedzi więc zadaje jeszcze raz pytanie: Mam takie pytanie do Pana Lecha W. czemu nie przeprowadził Pan lustracji po obięciu władzy? Oraz Pan Czesław też ma pytanie.

Bo pomyślenie jest zbrodnią, "chyba dla Pana"
6
slayer1
slayer1
@drezzo8484: ... i obciach. Mentalna bida z nędzą co przez wieś na świni pędzą. Oto cały Lech Wałęsa!
6
taxi20
Ładny kabel na pierwszym planie.
6
IsraelKilman
@lechwalesa: lechu sie grzeje w blasku fleszy
4
drezzo8484
drezzo8484
@lechwalesa: protoplasta pańskiego rodu cesarz Walensa przewraca się w Hadesie... wstyd
4
adam-goel
@lechwalesa: Confidence jeszcze jedno. Kiedy w końcu wytoczysz procesy IPN? Trzymamy za słowo. Podobno go dotrzymujesz za kasę.
3
roman-nowak312
3