Wpis z mikrobloga

@uzamkniete: wiesz formacja RGR Twoim zdaniem wskazywała by na spadki, ale weź pod uwagę że tutaj dochodzą też tzw. fundamenty a ETH ma solidne fundamenty a nawet traktowany jest jako konkurencja dla BTC. Dlatego nie zdziwię się jeśli formacja RGR zostanie zanegowana i wyskoczymy ostro w górę.
@BITmaniak: wiem, wiem. Ja tylko napisałem co widzę na wykresie. Ponoć za 14 dni rusza pierwsza stabilna wersja publicznej sieci Ethereum. Sam mam trochę ETH i to tylko pod inwestycje, więc liczę na solidne wzrosty przez kolejnych kilka lat :)
tak jeszcze do RGR, ona ma pewien "ograniczony" potencja spadku. Jest on równy długości od (pionowej linii), od linii szyi do szczytu G. To tyle ;) Ograniczony w cudzysłów bo skali
@uzamkniete: nie uważasz że właśnie pod kątem zapowiedzi że za 14 dni rusza pierwsza stabilna wersja publicznej sieci będzie: kupuj plotki sprzedawaj fakty? Jeśli technika nie kłamie i to przysłowie sprawdza się na rynku forexowym to myślę że tutaj może być podobnie a to by być może oznaczało solidne wzrosty przez najbliższe 14 dni. Zobaczymy.. jak będzie. Takie solidne wzrosty zmieniły by układ techniczny diametralnie.
@BITmaniak: Jeszcze raz powtórzę (bo nie było mnie słychać), napisałem tylko co widzę na wykresie. Sam gram na longa, fundamenty i potencjał ETH jest ogromny dlatego skupowałem go przez ostatni czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)