Aktywne Wpisy

jalop +84
Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dziennie, a przy okazji wzmocnię mięśnie stabilizujące postawę. W sumie to jest mój najważniejszy cel.
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
źródło: temp_file8415307010146665969
Pobierz
fsfdjf +29
chryste jakie to pyszne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#protip #polskibus #humor #humorobrazkowy
źródło: comment_zJ9J3oR4EqesMZW1ckn4DtLbOZYNYr97.jpg
PobierzJa osobiście mam starter redbullmobile z "Darmowym internetem LTE na 30 dni" - promocję można za darmo włączać co miesiąc, ja tak robię od ponad 2 lat. Warunek: musisz mieć na koncie minimum 30 zł, no i zachowywać ważność połączeń wychodzących. Czyli ja średnio raz na 3 miesiące doładowuję konto za 50 zł,
W praktyce, zdarzało mi się osiągać wyniki 30Mb/20 Mb przy pingu 30 ms. jakiegoś wielkiego szału nie ma, ale jak na prawie darmową usługę to uważam, że lepiej być nie może.
źródło: comment_S1LTIN8f2ynsGgjVCS9j05Z1YTWHIFYn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do tych limitów to w regulaminie promocji, o której pisałem, był limit 100 GB na miesiąc. Przynajmniej w teorii, bo sporo go przekraczałem i nigdy mi się lejek nie włączył. Miałem to przez 2 lata jako podstawowe łącze w Poznaniu - przeżyłem, a dodam, że... moja praca
@beerkoff: jedynie pilnować by na koncie było 30zł i co miesiąc aktywować pakiet.
Ale teraz już to nie jest możliwe bo nie ma rocznej ważności konta po migracji między taryfami. Więc wyjdzie nieco drożej.