Aktywne Wpisy

Metodzik +117
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +5
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

https://www.facebook.com/szymonbike/photos/a.191192010960726.48554.190884710991456/992077844205468/?type=3&comment_id=992307764182476¬if_t=like
#rower #szosa
@lubfarmaceute: ale w czym rzecz? co jest nie tak z tym zdjęciem/opisem/szymonem?
Nie każdego filozofia życia opiera się na wyścigu szczurów, która już teraz zmusza rodziców do wysyłania dzieci na kursy języka obcego, nauki gry na instrumentach i dodatkowych zajęć sportowych. Od takich szkółek kolarskich się zaczyna, a później dzieciaki by zdobyć medal, puchar, dyplom
1. Szkółka jest darmowa dla dzieci, aktywizuje lokalną społeczność w gminie, która ma kolarski 'rodowód' i z kolarstwa jest znana w całej Polsce. Huzarski postanowił zrobić coś więcej niż tylko tam mieszkać. Lepiej żeby dzieciaki grały w gry.
2. Mylnie zakładasz, że dzieci tamże jeżdżące robią to, bo tak chcą rodzice. Uogólniasz na podstawie doświadczeń swoich i osób z Twojego otoczenia, a to błąd
3. Jakież to ma lepsze
https://www.reddit.com/r/bicycling/comments/46li9q/michal_kwiatkowski_team_sky_will_donate_10000pln/
Poza tym to dobra promocja dla
Lepszym pomysłem dla dzieci byłoby ściągnięcie liczników, wypad z rodzicami na rower, gdzie nie będą liczyć się czasy i zdobyte KOMy, a chociażby fajny krajobraz. Ale do tego zapewne trzeba dojść z czasem, tak jak z czasem doszedł do tego Szymon, czy tak
Komentarz usunięty przez moderatora