Pisze o muzułmanach w Polsce - relacjonując, jak pojechał do Kruszynian spotkać się z Tatarami - w tekście widać oczarowanie ludźmi i ich kulturą, siłą mężczyzna i oddaniem kobiet. Uczciwymi relacjami. "Umiar i skromność, tak jak to widziałem w Maroku" - porównuje.
Ja tylko przypomne, ze Kajetan P. byl bialym, heteroseksualnym Polakiem wychowanym w kulturze rzymskokatolickiej.
o czym media zdaja sie dyplomatyczne milczec obecnie
@stekelenburg2: a myślisz, że w arabskich mediach podkreślają, że jakiś przestępca miał śniadą karnację i został wychowany w kulturze islamu? #lewackalogika
@mattommottam: jest to nieznane nauce pojecie na okreslnie polskiego zbiorowego stanu umyslu wywiedzionego z filozofii chrzescijanstwa, z uwzglednienem modyfikacji dokonanych przez lata przez rozumki Polakow.
Ja tylko przypomne, ze Kajetan P. byl bialym, heteroseksualnym Polakiem wychowanym w kulturze rzymskokatolickiej.
cytat z http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/513370,kajetan-poznanski-polityka-cv-zyciorys-k--------m-staz.html
@stekelenburg2: a myślisz, że w arabskich mediach podkreślają, że jakiś przestępca miał śniadą karnację i został wychowany w kulturze islamu? #lewackalogika
@faramka: nie wiem, ale gowno mnie obchodza standardy arabskich mediow.
Komentarz usunięty przez autora