Czy ktoś spotkał się z problemem brak basu/subwoofer'a(?) na youtube? Mam zestaw głośników 5.1 i niestety przy oglądaniu brakuje basu (mam jedną piosenkę obarczają), a przy YT powinny działać jak 2.1(Lewy/prawy/front + bass lub jeszcze z tyłem, czyli lewy przód gra to samo co lewy tył etc.). Wyłączenie playera HTML5 (czyli przełączenie na FLASH) nie pomaga. Stery/ustawienie w opcjach jest dobre bo przy odtwarzaniu filmów (PotPlayer) działa prawidłowo. Jakieś pomysły? #firefox #chrome #przegladarki #youtube #html5 #flash #komputery
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
Mam zestaw głośników 5.1 i niestety przy oglądaniu brakuje basu (mam jedną piosenkę obarczają), a przy YT powinny działać jak 2.1(Lewy/prawy/front + bass lub jeszcze z tyłem, czyli lewy przód gra to samo co lewy tył etc.).
Wyłączenie playera HTML5 (czyli przełączenie na FLASH) nie pomaga.
Stery/ustawienie w opcjach jest dobre bo przy odtwarzaniu filmów (PotPlayer) działa prawidłowo.
Jakieś pomysły?
#firefox #chrome #przegladarki #youtube #html5 #flash #komputery