Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +46
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +353
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

#csharp
Paweł Tymura - LINQ AGGREGATE I STRING BUILDER…
#designpatterns
Jared Parsons - Are private members a part of the API surface?
Graham Smith - Continuous Delivery with TFS / VSTS
Seria artykułów krok po kroku, jak stworzyć Continuous Delivery w VS
#aspnet
Radosław Maziarka - Jak usprawnić pracę frontendowca w ASP.NET przy wykorzystaniu Gulpa?
Ondrej Balas - Customize Authentication with ASP.NET Identity
#git
Krzysztof Morcinek - git cherry-pick – Izolowanie trwałych lokalnych zmian od głównego brancha
Krzysztof Morcinek - git i poprawianie commitów z poziomu Source Tree
Niech nikt nie da się zwieść, to dalej jest tag .NETowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#javascript
Julian M bucknall - Thinking functionally in JavaScript – a fun interlude
#angularjs #aureliajs
Eric L. Anderson - Angular 2 vs Aurelia Basic Syntax
@Maav: WTF, od tego są
stashe.Ale rzeczywiście dziwne zastosowanie.
cherry-pickw tym zastosowaniu to możliwość przechowania części zmian (poprzezgit addigit add -p), podczas gdystashzamiata cały projekt.Ale generalnie koleś przekombinował IMHO.
@Maav: Nie znałem, fajowe. Jeszcze żeby GitUp się tego nauczył <3