Aktywne Wpisy

wykop +20
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +3
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

źródło: comment_UmLcVvVR7ClIbEc1AW2KVfuQ7KtBoJbZ.jpg
PobierzWięcej niż 3 to już kolejka???
Dziś robię borutę w mojej biedronce
Sęk w tym że nie, na kasie to każdy z nich powinien siadać jak jest taka potrzeba. Każdy (z wyjątkami, jak dział mięsny czy ochroniarz) ma tam przypisaną własną kasę, i teoretycznie jak widzą obciążenie, lub jak inny kasjer sygnalizuje je dzwonkiem - powinien ją zająć, a w praktyce to jak kierownik na ręce nie patrzy
BA! jakby tego było mało, to często w dwóch sklepach tej samej sieci działa to różnie, bo np. spółka zarządzanie personelem zostawia franczyzobiorcy.
Pomijając już to że kilka razy widziałem jak kierownik wyszedł z zaplecza, i zjebywał pierwszego który się napatoczył że się włóczy między działami zamiast na kasie siedzieć.
Obecnie to jak mogę, to
źródło: comment_4kLFWXtAwnooN6nesbDXre8rfYwV887w.jpg
Pobierz@rafalu90: wszystkie duże przerobili na tesco extra? jeśli tak, to się nie dziwię, bo byłem tam raz i to jest jakaś porażka. Chociażby brak punktu informacji gdzie mógłbym zostawić siatki z innych sklepów. To samo totalnie powalony layout niepodobny do żadnego innego marketu. Bo regały są passe.