Wpis z mikrobloga

jeśli tak, to się nie dziwię, bo byłem tam raz i to jest jakaś porażka. Chociażby brak informacji gdzie mógłbym zostawić siatki z innych sklepów. To samo totalnie powalony layout niepodobny do żadnego innego marketu. Bo regały są passe.

@RicoElectrico: na powierzchni kilka(naście) razy większej niewiele większy wybór jak w Biedronce, drogo jak cholera a po dojściu do kas okazuje się, że na kilkadziesiąt czynne 3. W Tesco 3 osoby
  • Odpowiedz
@smieszek321: w sensie że nie dzwonią? wiecznie brakuje etatów, robota na sklepie stoi, z--------a się w pocie czoła, towar trzeba rozłożyć, bo następnego dnia wjeżdża znów 30 palet itd. zresztą, każdy kto chodzi do biedronki, to widzi jak kasjerzy i kierownicy z----------ą. Czasami trzeba przymknąć oko na drobne przekroczenie dopuszczalnej liczby osób stojących do kasy, bo nie szłoby się wyrobić ze wszystkim
  • Odpowiedz
@RicoElectrico: W Lidlu specjalnie tak robio, aby ludzie w czasie stania w kolejce albo wrócili się jeszcze po coś, albo aby coś wzięli z regałów przy kasach (np. słodycze)
  • Odpowiedz
@sultanomariano:

to nie biedronka, w biedrze kasy obsadzane są w kolejności 1-3-5-6-4-2, czyli kasa o numerze drugim chodzi jako ostatnia - zwróćcie kiedyś na to uwagę, powinno się sprawdzić

czy właśnie sprzedałeś protip, który pozwoli mi wygrać każdy wyścig do nowo otwieranej kasy w biedrze?
  • Odpowiedz
@RicoElectrico: U mnie jeszcze niedawno zrobili remont i wprowadzili komunikaty głosowe. "Za chwilę kasa nr 3 zostanie otworzona" czy coś w tym stylu. Po czym przychodzą dopiero po kilku minutach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz