Aktywne Wpisy
Vladimis +223
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
14latnawykopie +17
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
2. Odczekaj parę tygodniu czasu na wizytę
3. Lekarz przyjmuje do 17:00
4. Zwolnij się wcześniej z pracy i jazda do lekarza
5. Bądź w recepcji o 15:50
6. Lekarza już nie ma bo nie było pacjentów!
7. WTF?!?!
8. Jak nie ma pacjentów to lekarze wychodzą wcześniej
9. Najbliższy wolny termin znów za parę tygodni
10. Przejdź do punktu nr 1
#brakprofitu #sluzbazdrowia #nfz
"a wystarczyło posłuchać konowała i zrobić jedno badanie - odczekać te 2h w kolejce i bym teraz nie miał rury w dupie, albo nie jezdził na dializy 3x w tygodniu bo mi nerki wysiadły"
Wystarczyło zrobić dokładnie odwrotnie, posłuchać samego siebie, a nie konowała, który mnie odesłał do domu.
Ty
Zgodzimy. Lekarz powinien to pacjentowi odradzić.
Zgodzimy. Lekarz powinien to pacjentowi odradzić.
Ale jak ktoś przyjdzie powiększyć c---i to to też jest zawsze głupotą?
Nie głupotą. Fanaberią dla bogatych. Czym się niby różni powiększanie cycków od wycięcia zdrowej nerki? Że za to pierwsze ktoś więcej płaci? ( ͡
Leczę tak jak każdy lekarz rodzinny -
1) Wiem, że nie pisałeś się na bycie lekarzem
2) Prosta rzecz - zamiast 500 pacjentów to Ty masz te 500 schorzeń - ja Ci będę pisał jakie masz objawy a Ty mi napiszesz jak bys to leczył - równie dobrze możemy porównywać te Twoje metody leczenia z motodą diagnostyki, leczenia stosowaną w Polskich szpitalach
przy tak nie dofinansowanej służbie zdrowia lekarze takie rzeczy robią a Ty p--------z jacy to wszyscy c-----i źli niedobrzy i nie warci 1 złotówki - wiem że to jeden zabieg - ale pokazuje że nie jesteśmy tak z-----i za jakich nas uważasz - bez linka ale powiem Ci że niedawno była
te pazerne bezkarne niedouczony konowały nie dość że wykonały PIERWSZY taki zabieg na świecie to jeszcze zrzekli się wynagrodzenia
To pewnie dlatego żeby ludzie zaczęli przychodzić i będą mogli dalej bezkarnie ich zabijać tak jak Ty to widzisz - a to wyrachowane s--------y
proszę - co to za głupoty wymieniałeś ?
Przeziębienie? http://www.lekibezrecepty24.pl/?pl_leki-przeciwkaszlowe-na-kaszel-suchy,86 - jakieś DWADZIEŚCIA PIĘĆ preparatów na kaszel - wszystko dla Ciebie
Grzybica? http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/skora/leki-na-grzybice-stop-bez-recepty-ktore-leki-na-grzybice-stop-sa-doste_41696.html wybieraj przebieraj
Stłuczenie? http://www.wapteka.pl/kremy-masci-2-634 - samych maści masz DWADZIEŚCIA SZTUK nie mówię już o innych postaciach lód czy zimne opatrunki też bez recepty - punkcję i odbarczenie -
Oczywiście, że warto. Wolność powinna być nadrzędną wartością każdego myślącego człowieka i zdania w tej kwestii nie zmienię. Masz pretensje do ludzi, że są szczerbaci, ale to są ich zęby i mogę sobie z nimi robić, co im się żywnie podoba. Gdyby dentysta
Oczywiście, że warto. Wolność powinna być nadrzędną wartością każdego myślącego człowieka i zdania w tej kwestii nie zmienię. Masz pretensje do ludzi, że są szczerbaci, ale to są ich zęby i mogę sobie z nimi robić, co im się żywnie
tak na
tak na szybciutko
http://www.nydailynews.com/news/crime/fake-calif-doctor-20-years-botched-surgery-article-1.2491069
Po pierwsze, koleś udawał chirurga z dyplomem czyli oszukiwał tych ludzi. -- możliwe że to ja tak słabo znam angielski ale tam nie jest nic napisane o tym że udawał chirurga
Przeciętnie jak czymś się zajmujesz to coś Ci się udaje 99/100? Myślę że nie- troszkę niżej wyjdzie
teraz liczmy tak - mamy w Polsce ok 130.000 lekarzy czynnych zawodowo - z tych 130.000 1% to będzie 1300 błędów - dużo się wydaje nie?
Zauważyłeś
Brednie. Są ludzie z ambicjami na tym świecie. Może akurat lekarze do nich nie należą, ale na moich studiach pełno jest idealistów, którzy marzą o robieniu rzeczy wielkich. Ja wiem, że to później różnie w życiu