Mireczki, zostało mało czasu, ale i niewiele gotówki brakuje by tego dzieciaka można było wysłać na operację serca. Jeśli ktoś chce i może wspomóc to link wyżej
@MalaMi1234: Niby tak. Ale czy lekarze w Polsce to idioci ? Inni niż w Niemczech ? To ze tam chca wykonac operacje a u nas nie nie wynika tylko z tego ze Niemcy chcą zarobic...
@lubielizacosy: Bardzo możliwe, ale będąc rodzicem chorego dziecka łapie się każdej możliwej deski ratunku. Niemcy powiedzieli, że tam zrobią, to na to trzeba zbierać. Szczerze mówiąc nie zaglebiałam się nigdy w ten temat, więc nie potrafię się wypowiedzieć jak to dokładnie wygląda. Wiem tylko, że skoro jest możliwość pomocy jakiemuś gówniarzowi i ja przy tym nie zbiednieje, to czemu nie. Karma wraca
Mireczki, zostało mało czasu, ale i niewiele gotówki brakuje by tego dzieciaka można było wysłać na operację serca. Jeśli ktoś chce i może wspomóc to link wyżej
#zebrajzwykopem
Szczerze mówiąc nie zaglebiałam się nigdy w ten temat, więc nie potrafię się wypowiedzieć jak to dokładnie wygląda.
Wiem tylko, że skoro jest możliwość pomocy jakiemuś gówniarzowi i ja przy tym nie zbiednieje, to czemu nie.
Karma wraca