Aktywne Wpisy

szczurek_87 +164

mickpl +224
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci

"Hi! I'm looking for team of 10 Java Developers form Poland interested in foreign contract. I can offer you 1 year contract in London, great project in travel and retail domain (largest hybris deal in 2015 in Europe) and 2 weeks startup training on Hybris. We will help you in location! We require minimmum 3-4 years professional experience in Java, Spring and Hibernate. Hybris nice to have. English fluent. Start: 01 May, 2016 For more details: karolina.sobczak@britenet.com.pl"
#it #programowanie #programistaza15k #praca #java #spring #hibernate #emigrujzwykopem #uk
Wybierz jedno.
@KrzaQ2: ja tylko chciałem dobrze... eh
Przez spam mam na mysli kazda oferte, ktora headhunter ci wkleja, bo zobaczyl na profilu tag java, a on sam ma taki tag w ofercie od klienta, itd. To jest po prostu kopiuj-wklej czyli spam.
Ja poszedlem do irlandzkiej firmy z
Komentarz usunięty przez autora