Aktywne Wpisy

dzony77 +325
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

annlupin +24
nie mam ciekawego życia to znowu napisze że szukam filmy horrory na noc a co uwas

Witam,
nie jestem fanem pana Maxa i nie śledzę wszystkich jego doniesień. Obejrzałem jednak jego ostatni materiał pod tyutułem "POLAND'16 - Max Kolonko Mówi Jak Jest". Materiał ten skłonił mnie do pewnych przemyśleń. Mianowicie:
Nie macie wrażenia że materiał ten jest sponsorowany przez partię pana prezesa Kaczyńskiego i jego ludzi? Nie rzuciło wam się w oczy że jest to jeden wielki produkt placement partii PiS?
Pan Max już w przeszłości miał skłonność do oddawania racji stronie Prawa i Sprawiedliwości, być może ten fakt został dostrzeżony przez ludzi odpowiedzialnych za PR partii, którzy postanowili go wykorzystać.
Zwłaszcza w tym momencie w którym jest im to tak potrzebne. W czasie wielkiego przewrotu w polskich mediach i nie tylko ...
Pan Max w momencie ganienia Tomasza Lisa (w moim odczuciu słusznie) za opowiadanie się po jednej ze stron, robi dokładnie to samo. W którym momencie pan Max Kolonko porzucił "obiektywność dziennikarską" o którą tak zaciekle walczył?
Czyżby zwolniła się posada w TVP? Będziemy oglądać Maxa Kolonko w miejsce Tomasza Lisa?
Taki obrót spraw byłby zbyt oczywisty dla odbiorcy, każdy myślący człowiek w momencie zorientowałby sięco tu się stało.
Max Kolonko ma większą siłę przebicia jako "Undergroundowy dziennikarz" który "Mówi jak jest". W mojej opinii jego program pozostanie w takiej formie jakiej jest, tylko publikacje będą sponsorowane.
Myślę że w najbliższym czasie możemy się spodziewać bardzo subtelnej reklamy jego kanału w kontrolowanych przes PiS mediach. Mógłby być to genialny ruch ze strony PRowców PiSu, jeżeli tylko rozegrają to na tyle delikatnie żeby pozostało niedostrzeżone.
Ostatni film "POLAND'16 - Max Kolonko Mówi Jak Jest" jest na tyle ordynarny w swojej propagandzie (anty PO, anty Nowoczesna) że już w komentarzach zaczęły pojawiać sie głosy o wolnej posadzie w TVP.
Mogę się mylić, jak już pisałem jest to tylko i wyłacznie moje odczucie po obejżeniu jego ostatniego materiału.
Co o tym sądzicie?
Proszę bez hejtu, mieszkam za granicami Polski od kilku lat i nie angażuję się w politykę, nie opowiadam siępo żadnej ze stron. Chciałbym tylko usłyszećwaszą opinię na ten temat.
@TypZLegni3: słownik obejrzyj
Sam sobie odpowiedzialeś, Max od dawna jest pro pisowski i ogólnie
Max od dawna jest propisowy i to jeden z powodow czemu go nie ogladam
Wydaje mnie się, że swoją skłonnością do "gloryfikowania" konserwatywnej sceny politycznej w Polsce, zwrócił na siebie uwagę PRowców PiS. Wiadomo, łatwiej nakłonić do współpracy człowieka który podziela Twoją opinię.
Na dodatek, wyrobił sobię markę dziennikarza "obiektywnego", "undergorundowego" co powtarza