Aktywne Wpisy

jmuhha +260
Ktoś mi powie jak Polacy w mieszkaniu 45 m2 mają mieć dziecko albo wziąć na starość rodzica i się nim opiekowac?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000017781
Pobierz
WielkiNos +265
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz

Mam sobie projekt w gradlu. Potrzebuję zależności w postaci dwóch projektów w mavenie, które z kolei mają tam jakieś swoje zależności.
Jak po ludzku dodać te projekty w podobnym stylu jak np. compile 'org.apache.commons:commons-lang3:3.4'
1. dodanie jakiegoś repozytorium lokalnego, wrzucenie tych dwóch projektów mavenowych do tego lokalnego repo no i dodanie tego repozytorium repo do wczytywanych przez gradle. Zawsze to twoje repo może być w samym projekcie :P
2. jak masz jakiś
Problem jest w tym, że jestem dość słaby w systemach budowania (dobrze to nazywam?), a zwłaszcza w mavenie. Wiesz może jak utworzyć takie malutkie repozytorium dla tych dwóch projektów?
@siemanko: tutaj masz jak deployować https://maven.apache.org/plugins/maven-install-plugin/examples/specific-local-repo.html , a w gradlu dodaj coś takiego
repositories
repositories {
maven {
url "file:${projectDir}/repo"
}
mavenCentral()
}